Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 169

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 0
Recept: 883 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 10%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Wasabipasta } 15.0 gram 4%
Sojasås japansk 0.5 dl 4%
Koriander färskhackad 2.0 msk 0%
...
![]()
Skapat av
Tillagning
- Häll av vätskan från ingerfäran i en behållare, denna ska användas senare! Finhacka ingerfäran.
- Skär Salmalaxen i 0,5-1cm tjocka skivor lägg på ett fat. Strö över ingerfäran över laxen.
- Blanda vätskan från ingerfäran tillsammans med wasabipastan och sojan. Häll detta över laxen.
- Finhacka koriandern och strö över.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)