Gustafs Salmalax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Wasabipasta }

15.0 

gram

Sojasås japansk

0.5 

dl

Koriander färskhackad

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gustafs Salmalax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 169

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 0

Recept: 883 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 131 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Wasabipasta } 15.0 gram 4%

Sojasås japansk 0.5 dl 4%

Koriander färskhackad 2.0 msk 0%

...

Skapat av

Tillagning

  1. Häll av vätskan från ingerfäran i en behållare, denna ska användas senare! Finhacka ingerfäran.
  2. Skär Salmalaxen i 0,5-1cm tjocka skivor lägg på ett fat. Strö över ingerfäran över laxen.
  3. Blanda vätskan från ingerfäran tillsammans med wasabipastan och sojan. Häll detta över laxen.
  4. Finhacka koriandern och strö över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem