Ugnskokt laxfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Potatis

0.8 

kilo

Blandsallat

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnskokt laxfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 753

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3013 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 504 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Potatis 0.8 kilo 18%

Blandsallat 200.0 gram 1%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och koka potatis.
  3. Lax: Lägg filéerna med skinnsidan upp i en långpanna.
  4. Koka upp buljong med dillstjälkar och häll den i pannan.
  5. Täck med folie. Koka fisken mitt i ugnen i cirka 30 minuter.
  6. Lyft bort skinnet, sila av 3 deciliter buljongen i en kastrull.
  7. Sås: Tillsätt grädde och låt koka upp.
  8. Blanda samman smör och vetemjöl till en pasta. Vispa ner den i såsen. Låt koka 3-5 minuter. Smaka av med citron, salt och peppar.
  9. Servera med en sallad och kokt potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem