Fiskburgare med äppelsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Majonnäs äkta

2.0 

msk

Curry ¤

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskburgare med äppelsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 125

Kcal / portion: 398

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1593 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 4%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 319 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Majonnäs äkta 2.0 msk 13%

Curry ¤ 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (20 min )

  1. Blanda alla ingredienser till fiskburgaren i matberedare. Mal till en grov färs. Har du inte matberedare kan fisken hackas med en skarp kniv. Blanda in de övriga ingredienserna. Forma platta fiskburgare. Stek i smör eller margarin 3-4 minuter på varje sida.
  2. Värm eventuellt upp hamburgerbröd i varm ugn eller rosta i brödrost.
  3. Riv äpple. Finstrimla selleri och fänkål. Blanda med kvarg och majonäs. Smaka av salladen med curry, salt och peppar.
  4. Dela hamburgerbröden. Lägg ett salladsblad på botten. Lägg på äppelsalladen och fiskburgaren. Täck med toppen.

Kockens kommentar

Till fiskburgare kan du använda i princip vilken fisk du vill. Äppelsalladen ger en frisk fräsch smak.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem