Lägg till ingredienser

Kaka: 1

Havreflarn }

200.0 

gram

Smör normalsaltat

100.0 

gram

Philadelphia naturell }

600.0 

gram

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Florsocker

5.0 

msk

Ägg

2.0 

styck

Gelatinblad

1.0 

styck

Äppelcider }

1.0 

dl

Passionsfrukt

2.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 287

Kcal / portion: 3603

GBR (GI) / port: 20

Recept: 3603 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 21%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 1255 gram)

Ingredienser

Visa:

Havreflarn } 200.0 gram 27%

Smör normalsaltat 100.0 gram 20%

Philadelphia naturell } 600.0 gram 39%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 1%

Florsocker 5.0 msk 7%

Ägg 2.0 styck 3%

Gelatinblad 1.0 styck 0%

Äppelcider } 1.0 dl 1%

Passionsfrukt 2.0 styck 1%

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugn på 175°C.

  2. Smält smör. Mixa havreflarn i en matmixer. Slå på smör.

  3. Lägg bakplåtspapper i en springform. Fördela havresmulet i botten. Ställ i ugn cirka 10 minuter.

  4. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Riv citronskal. Blanda i en bunke philadelphia, citronskal, florsocker och ägg. Häll smeten i springformen och ställ i ugn cirka 15 minuter.

  5. Ta ut kakan och låt svalna. Gröp ur passionsfrukt och fördela på kakan.

  6. Koka upp cider. Lägg i gelatinblad. Pensla över kakan.

Fler recept inom Kärlekstorsk

Liknande recept som Passionscheesecake