Citroncheesecake med bär

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Citroncheesecake med bär

Lägg till ingredienser

Antal tårtor: 1

Tårtbotten:

 

Smör normalsaltat

150.0 

gram

Strösocker

0.5 

dl

Havregryn

2.5 

dl

Vetemjöl

2.5 

dl

Springform 22-26 cm >

 

 

 

Fyllning:

 

Philadelphia naturell }

200.0 

gram

Kesella vanilj }

500.0 

gram

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

 

Garnering:

 

Hallon

2.0 

dl

Blåbär färska

2.0 

dl

Mango tärnad

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 242

Kcal / portion: 3505

GBR (GI) / port: 17

Recept: 3505 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 15%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 1450 gram)

Ingredienser

Visa:
Tårtbotten:

Smör normalsaltat 150.0 gram 31%

Strösocker 0.5 dl 5%

Havregryn 2.5 dl 9%

Vetemjöl 2.5 dl 15%

Springform 22-26 cm > %

 

Fyllning:

Philadelphia naturell } 200.0 gram 13%

Kesella vanilj } 500.0 gram 21%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 1%

 

Garnering:

Hallon 2.0 dl 1%

Blåbär färska 2.0 dl 2%

Mango tärnad 1.0 dl 1%

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
    Smält smör och låt svalna.
    Smöra en springform eller klä den med bakplåtspapper.

  2. Blanda socker, havregryn och mjöl.
    Rör ner smöret.
    Tryck ut degen i formen.
    Grädda mitt i ugnen ca 10 min till fin färg.
    Ta ut och låt kallna.

  3. Riv gult skal från citron.
    Blanda hastigt med ost och kesella.
    Fyll pajskalet med krämen.
    Garnera med bär och frukt.
    Tag av springformen försiktigt.

Fler recept inom Menyförslag 2

Liknande recept som Citroncheesecake med bär