15 recept med Fromage, mousse ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Amarulamousse
Amarula är en sydafrikansk gräddlikör smaksatt med frukt från marulaträdet.
Svarighet: Lätt, Kock:
                251 Kcal / 100g
                170 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Chokladmousse, mokkamousse med crème Chantilly
Mousse kan med fördel förberedas ett dygn i förväg. Man kan även tillreda vit...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                404 Kcal / 100g
                438 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Smultronmousse
I brist på smultron kan man använda djupfrysta jordgubbar.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                203 Kcal / 100g
                232 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Snöig chokladmousse
En len och härlig mousse som känns riktigt nyttig! :-)
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                220 Kcal / 100g
                365 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Flädermousse med mandelrabarber
Recept skapat av Patrik Fredriksson konditor i kocklandslaget.Mousse (fr. = m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                212 Kcal / 100g
                449 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Chokladmousse med glöggkokt plommon
Mousse är en luftig kräm som är mer eller mindre stabil i rumsvärme. För at...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                312 Kcal / 100g
                520 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Citronfromage
Fromage är det franska ordet för ost, men kan också avse en pösig kräm som i ...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                310 Kcal / 100g
                295 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Chokladmousse med karamelliserat äpple
Mousse är en luftig kräm. Läs mer > Om kräm, krämefterrätter.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                325 Kcal / 100g
                973 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Vit chokladmousse med kiwisås
Punkt 1-7 förbereds lämpligen minst 3 timmar före servering.
Tid: 25 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                282 Kcal / 100g
                684 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Chokladig cheesecakemousse
Mousse (fr. = mossa, i matsammanhang = skum, mousser = skummande, mousseli...
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                428 Kcal / 100g
                772 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)