15 recept med Fromage, mousse ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Amarulamousse
Amarula är en sydafrikansk gräddlikör smaksatt med frukt från marulaträdet.
Svarighet: Lätt, Kock:
251 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Chokladmousse, mokkamousse med crème Chantilly
Mousse kan med fördel förberedas ett dygn i förväg. Man kan även tillreda vit...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
404 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Smultronmousse
I brist på smultron kan man använda djupfrysta jordgubbar.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
203 Kcal / 100g
232 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Snöig chokladmousse
En len och härlig mousse som känns riktigt nyttig! :-)
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
220 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Flädermousse med mandelrabarber
Recept skapat av Patrik Fredriksson konditor i kocklandslaget.Mousse (fr. = m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
212 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Chokladmousse med glöggkokt plommon
Mousse är en luftig kräm som är mer eller mindre stabil i rumsvärme. För at...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
312 Kcal / 100g
520 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Citronfromage
Fromage är det franska ordet för ost, men kan också avse en pösig kräm som i ...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
310 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Chokladmousse med karamelliserat äpple
Mousse är en luftig kräm. Läs mer > Om kräm, krämefterrätter.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
325 Kcal / 100g
973 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Vit chokladmousse med kiwisås
Punkt 1-7 förbereds lämpligen minst 3 timmar före servering.
Tid: 25 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
282 Kcal / 100g
684 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Chokladig cheesecakemousse
Mousse (fr. = mossa, i matsammanhang = skum, mousser = skummande, mousseli...
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
428 Kcal / 100g
772 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)