12 recept med Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
                436 Kcal / 100g
                455 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Frusen chokladmousse
Mousse fryses för att ge en stabil fristående bakelse utan tillsats av gela...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                469 Kcal / 100g
                828 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)