12 recept med Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
436 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Frusen chokladmousse
Mousse fryses för att ge en stabil fristående bakelse utan tillsats av gela...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
469 Kcal / 100g
828 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)