Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 88
            Kcal / portion: 237
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 237 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Häll hallonen i ett glas och låt stå i 5 minuter.
 - Häll på yoghurt och mosas samman med gaffel.
 - Som garnering föreslår Arla dinkelpuffar.
 
Kockens kommentar
För fluffigare, luftigare och smidigare resultat mixas (frysta) bär med yoghurt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Om frusen yoghurt.Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)