11 recept med Gelé, fondgelé, fruktmos ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber
Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fiskgelé till fiskaladåb och garnering
Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pärongelé
Gelén passar till allehanda kötträtter, även till olika köttsmörgåsar.
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
53 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Brun eller ljus färsk äppelmos
För lång hållbarhet se recept > Konserverad äppelmos. Läs mer > Om äppe...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
66 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Gelé grundrecept med gelésocker
Gelé (fr. gelée) är enligt Svenska Akademin en "mer eller mindre stelnad...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
168 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Mintgelé
Mintgelé eller mintsås är klassiskt tillbehör till lammkött i Storbritannie...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
168 Kcal / 100g
214 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Äppelgelé, fruktgelé eller champagnegelé
Tillsätter man mynta får man mintgelé (se dito recept). Äpplena kan bytas u...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
170 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Rönnbärsgelé
Werner: Har man tillgång till frys är det en stor fördel, eftersom man då kan...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
193 Kcal / 100g
247 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Konserverad äppelmos
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
223 Kcal / 100g
259 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion
-
Dulce de membrillo, quince cheese, quince paste, kvittenmarmelad
Kvitten är en klassisk frukt som de gamla grekerna kokade med honung varvid m...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
226 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion