182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fransk maräng, spröd vanlig maräng - marängtoppar
Detta är "vanlig" klassisk maräng som tillagas på lika viktandelar ...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
280 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Cheddarflarn med pinjenötter
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
472 Kcal / 100g
29 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
56 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Italiensk maräng, mjuk dekormaräng
Italiensk maräng är en särskilt stabil maräng, håller länge utan att falla ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
222 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Märängspindlar till barnkalas
Dela upp smörpappret i mindre bitar, gärna på mindre fat, så att de får plats i...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
481 Kcal / 100g
49 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ostbollar rullade i pepparkaka
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
396 Kcal / 100g
49 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Camembertgratinerade plommon (ostefterrätt)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
52 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pâte ā bombe, maräng på äggulor
Pâte a bombe är en värmebehandlad maräng liknande italiensk maräng, men på ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
257 Kcal / 100g
54 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Jordgubbar i lime (utan tillsatt socker)
I stället för Canderel strö kan man använda annat syntetiskt sötningsmedel, ell...
Tid: 10 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
43 Kcal / 100g
56 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pepparkaksbollar med mögelost
Detta är ett bra recept för överblivna bitar av mögelost. Pepparkakor, mögelost...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
403 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)