Rökt, rökgrillat kött (10 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
-
[1]
-
-
Rökt fläsklägg med surkål
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt
131 Kcal / 100g
800 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökgrillad kokt skinkstek
Svårighet: Medel
137 Kcal / 100g
1300 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt nötrulle till smörgåspålägg
Svårighet: Medel
138 Kcal / 100g
154 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smoked roast beef - rökt nötstek (innanlår, fransyska, ytterlår)
Svårighet: Medel
146 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt högrevsstek
Svårighet: Lätt
180 Kcal / 100g
285 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé
Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
189 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smoked brisket, rökt spetsbringa (oxbringa)
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Proffset röker revbensspjäll
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel
284 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt hel fläsksida
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel
447 Kcal / 100g
740 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
-
[1]
-