Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Nöt och kalv
  • » Styckdelar kalv }
Fransk styckning kalv

Fotograf/bild: Caroline Ahlqvist, Kunskapskokboken ¤

Fransk styckning kalv

(fransk styckning kalv)

skriv ut Fransk styckning kalv Skriv ut vara

Engelsk översättning French calf cuts

Fransk översättning découpe du veau

Italiensk översättning parti di vitello francese

Tysk översättning französisches Kalb einzelteile

Spansk översättning cortes de ternera francesa

Grupper inom
Styckning kalv }:

Engelsk styckning kalv

USA-styckning kalv

Fransk styckning kalv

Italiensk styckning kalv

Spansk styckning kalv

Tysk styckning kalv

 

Sponsras av

Innehållsförteckning

  • Styckdelar kalv }
  • Styckning kalv }
  • Kalvstek }
  • Kalvhuvud, kalvkind
  • Hals, högrev kalv }
  • Kalventrecote }
  • Kalvbringa }
  • Kalvtunnbringa }
  • Kalvbog, märgpipa }
  • Kotlettrad, kalvkotletter }
  • Kalvfilé }
  • Kalvrulle }
  • Kalvytterlår}
  • Kalvinnanlår }
  • Kalvfransyskan }
  • Kalvlägg
  • Grytbitar kalv }

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner