Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Nöt och kalv
  • » Styckdelar kalv }
Italiensk styckning kalv

Fotograf/bild: Caroline Ahlqvist, Kunskapskokboken ¤

Italiensk styckning kalv

(italiensk styckning kalv)

skriv ut Italiensk styckning kalv Skriv ut vara

Engelsk översättning Italian calf cuts

Fransk översättning découpe du veau italien

Italiensk översättning parti di vitello

Tysk översättning Italienisch Kalb einzelteile

Spansk översättning cortes de ternera italiano

Grupper inom
Styckning kalv }:

Engelsk styckning kalv

USA-styckning kalv

Fransk styckning kalv

Italiensk styckning kalv

Spansk styckning kalv

Tysk styckning kalv

 

Sponsras av

Innehållsförteckning

  • Styckdelar kalv }
  • Styckning kalv }
  • Kalvstek }
  • Kalvhuvud, kalvkind
  • Hals, högrev kalv }
  • Kalventrecote }
  • Kalvbringa }
  • Kalvtunnbringa }
  • Kalvbog, märgpipa }
  • Kotlettrad, kalvkotletter }
  • Kalvfilé }
  • Kalvrulle }
  • Kalvytterlår}
  • Kalvinnanlår }
  • Kalvfransyskan }
  • Kalvlägg
  • Grytbitar kalv }

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner