Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Nöt och kalv
  • » Styckdelar kalv }
Kalvtunnbringa }

Fotograf/bild: Caroline Ahlqvist (teckning) Scan (bild) ¤

Kalvtunnbringa }

(slaksida av kalv)

skriv ut Kalvtunnbringa } Skriv ut vara

 

Sponsras av

Innehållsförteckning

  • Styckdelar kalv }
  • Styckning kalv }
  • Kalvstek }
  • Kalvhuvud, kalvkind
  • Hals, högrev kalv }
  • Kalventrecote }
  • Kalvbringa }
  • Kalvtunnbringa }
  • Kalvbog, märgpipa }
  • Kotlettrad, kalvkotletter }
  • Kalvfilé }
  • Kalvrulle }
  • Kalvytterlår}
  • Kalvinnanlår }
  • Kalvfransyskan }
  • Kalvlägg
  • Grytbitar kalv }

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner