yeast bread, leavened bread, fermented dough
pain levure, pain fait lever, pâte fermentée
pane lievito, pane lievitare, pasta fermentata
Hefebrot, fermentierter Teig
pan levadura, pan leudado, masa fermentada
Jästdegsbröd (jäsdegsbröd) är bröd som reser sig när det bakas tack vare någon form jäsmedel. Vanligtvis avses (och nedan) bröd bakat med bagerijäst (läs mer > Jäst), men kan också avse surdegsbröd och bakpulverbröd. Ibland kallas jästdegsbröd felaktigt för syrat bröd, vilket förr var ett namn på surdegsbröd (läs mer > Om surdegsbröd).
JÄSTDEGSBRÖD MED BAGERIJÄST
Fortsättning följer.
Läs mer
Recept med Om jästdegsbröd }
Det finns 1 recept med Om jästdegsbröd }
-
Bagels, vitt ringbröd utan fördeg
Tid: 1 tim (+ 1 tim 20 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Arla