Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Magnus, Kockskolan
  • » Recept
Magnus, Kockskolan

Magnus, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Köttfärs

Antal recept: 3 st

  • [1]

  • Kryddiga köttbullar med tomat och spaghetti - recept

    Kryddiga köttbullar med tomat och spaghetti

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel,

  • Adana Kebab, turkiska grillade färsspett - recept

    Adana Kebab, turkiska grillade färsspett

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel,

  • Persiljestuvade makaroner med vitlöksköttbullar - recept

    Persiljestuvade makaroner med vitlöksköttbullar

    Tid: 35 min , Svårighet: Mkt lätt,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Matpajer
  • Vilt
  • Fågel, kyckling
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Fisk
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Nöt, oxkött
  • Köttfärs
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Smörgåsar
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bröd, matbröd
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Frukost, mellanmål
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner