Kycklingdelar i panna
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Platå (traktörpanna) >

 

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingdelar i panna

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 638

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2553 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 406 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Platå (traktörpanna) > Äts ej

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  2. Hetta upp matfett i stekpanna med hög kant (platå) på medelhög värme och bryn kycklingen runt om i några minuter tills de är gyllenbruna. Salta och peppra.
  3. Sätt på lock och sänk till medellåg värme. Efterstek i cirka 10 minuter.
  4. Garnera med hackad persilja.

 

Kockens kommentar

Kyckling i panna är enkelt och kan lätt varieras.

Passar till

Pressad potatis

Kokta rotfrukter

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem