
Kycklingdelar i panna
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 638

GBR (GI) / port: 14
Recept: 2553 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Platå (traktörpanna) > Äts ej
Så pannsteks kyckling > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Hetta upp matfett i stekpanna med hög kant (platå) på medelhög värme och bryn kycklingen runt om i några minuter tills de är gyllenbruna. Salta och peppra.
- Sätt på lock och sänk till medellåg värme. Efterstek i cirka 10 minuter.
- Garnera med hackad persilja.
Kockens kommentar
Kyckling i panna är enkelt och kan lätt varieras.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel