Kall buljongkokt fläskfilé med örter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kall buljongkokt fläskfilé med örter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 332

GBR (GI) / port: 10

Recept: 1328 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 4%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 207 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

  1. Sås: Blanda ingredienserna. Ställ in i kylskåp.
  2. Koka: Låt buljong, soja och vinäger koka upp i en kastrull. Lägg ner fläskfilén. Fyll på med buljong så att det täcker. Låt sjuda på svag värme under lock cirka 15 minuter till kärntemperatur 65°C.
  3. Ta kastrullen från värmen och låt köttet ligga kvar under lock i buljongen cirka 15 minuter. Ta upp köttet och låt det kallna.
  4. Servera: Skär köttet i tunna skivor och lägg upp dem på assietter. Skär tomaterna i klyftor. Skiva salladslöken. Lägg lök, tomat och rosmarin på köttet. Ringla såsen över.

Kockens kommentar

Servera rätten som förrätt eller lätt måltid.

Alternativ

Mjölkkokt fläskfilé

Buljongkokt fläskfilé på snöre

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem