Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 332

GBR (GI) / port: 10
Recept: 1328 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 4%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sås: Blanda ingredienserna. Ställ in i kylskåp.
- Koka: Låt buljong, soja och vinäger koka upp i en kastrull. Lägg ner fläskfilén. Fyll på med buljong så att det täcker. Låt sjuda på svag värme under lock cirka 15 minuter till kärntemperatur 65°C.
- Ta kastrullen från värmen och låt köttet ligga kvar under lock i buljongen cirka 15 minuter. Ta upp köttet och låt det kallna.
- Servera: Skär köttet i tunna skivor och lägg upp dem på assietter. Skär tomaterna i klyftor. Skiva salladslöken. Lägg lök, tomat och rosmarin på köttet. Ringla såsen över.
Kockens kommentar
Servera rätten som förrätt eller lätt måltid.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)