Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 1183

GBR (GI) / port: 19
Recept: 4732 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka ris enligt anvisning på paketet. Värm naanbröd enligt anvisning på paketet.
- Skär potatis i 1 cm tjocka skivor. Koka dem i cirka 3 minuter. Låt kallna.
- Strimla lök och paprika. Skär zucchini i slantar. Skär tomat i klyftor. Fräs allt utom tomaterna i olja.
- Tillsätt tomaterna och Kerala Curry Cooking Sauce. Koka upp. Strö över cashewnötter samt russin. Servera med ris och Naan bread.