Örtgriljering
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Formfranska

4.0 

skivor

Persilja

30.0 

gram

Basilika

30.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Örtgriljering

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 7

Recept: 708 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Formfranska 4.0 skivor 29%

Persilja 30.0 gram 1%

Basilika 30.0 gram 1%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.

  2. Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Bred på skinka.

  3. Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.

  4. Sikta över skinkan. Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.

Kockens kommentar

När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem