
Getost och paprika
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 72

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1436 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 12%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Getost (chèvre) 200.0 gram 48%
Paprika röd 4.0 styck 10%
Persilja 0%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.
- Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.
- Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.
Kockens kommentar
På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.