
Köttfärsbiffar med grönmögelost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 204

Kcal / portion: 948

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3793 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 13%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala och småtärna potatis.
- Hetta upp rikligt smör på hög värme. Stek potatisen knaprig i cirka 15 minuter. Vänd potatisen och skaka pannan upprepade gånger. Tillsätt mer smör runt pannkanten vid behov. Låt rinna av på hushållspapper.
- Blanda mjölk och ströbröd i en bunke och låt dra i några minuter.
- Tärna grönmögelost. Skala och finhacka lök.
- Tillsätt färs, ägg, lök, ost, salt och peppar. Blanda väl. Forma till knubbiga biffar.
- Hetta upp smör i panna på medelhög värme och stek biffarna i cirka 5 minuter per sida.
- Servera biffar med potatis och sallat. Garnera med skivad salladslök.