Köttfärsbiffar med grönmögelost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om köttfärsrätter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärsbiffar med grönmögelost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 204

Kcal / portion: 948

GBR (GI) / port: 5

Recept: 3793 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 13%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 465 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om köttfärsrätter > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och småtärna potatis.
  2. Hetta upp rikligt smör på hög värme. Stek potatisen knaprig i cirka 15 minuter. Vänd potatisen och skaka pannan upprepade gånger. Tillsätt mer smör runt pannkanten vid behov. Låt rinna av på hushållspapper.
  3. Blanda mjölk och ströbröd i en bunke och låt dra i några minuter.
  4. Tärna grönmögelost. Skala och finhacka lök.
  5. Tillsätt färs, ägg, lök, ost, salt och peppar. Blanda väl. Forma till knubbiga biffar.
  6. Hetta upp smör i panna på medelhög värme och stek biffarna i cirka 5 minuter per sida.
  7. Servera biffar med potatis och sallat. Garnera med skivad salladslök.

Passar till

Grönsallad helt enkelt

Tomatsallad

Rotfruktssallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem