
Smördegspiroger med mozzarella och salami
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 264

Kcal / portion: 1076

GBR (GI) / port: 5
Recept: 4305 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 20%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Lättina frysta plattor, de är kylskåpskalla innan beredning.
- Förvärm ugnen på 200°C.
- Låt oljan på tomaterna rinna av. Strimla salami och soltorkade tomater. Skär mozzarella i stänger.
- Smördeg: Rulla ut smördeg. Skär i kvadrater cirka 10 x 10 cm. Fördela fyllning i mitten på varje kvadrat. Vik ihop till en trekant. Tryck ihop kanterna med piggarna på en gaffel. Lägg över på bakpappersklädd plåt.
- Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
- Servera med en ordentlig sallad med dressing.