Svensk champinjonomelett med tomatsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så används ägg >

 

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svensk champinjonomelett med tomatsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1849 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 478 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så används ägg > Äts ej

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Maximillian

Tillagning (40 min )

  1. Sallad: Skala och skiva vitlök tunt. Skär bönor diagonalt i 1 cm-bitar. Tärna tomater.
  2. Fräs lök och bönor i olja cirka 3 minuter. Salta. Vänd ner tomaterna i bönorna. Toppa med smulad getost.
  3. Fyllning: Rensa och skiva svamp. Skala och skiva vitlök. Skala och hacka lök.
  4. Stek svampen i lite olja till gyllene. Tillsätt löken och vitlöken och låt bli mjuka. Salta.
  5. Omelett: Vispa ägg med vatten, salt och peppar. Stek en omelett i taget (~1,5 dl äggsmet). Läs mer > Så steks ägg.
  6. Lägg svamp på omeletten och servera med tomatsalladen.

Kockens kommentar

Läs mer om omeletter > Så steks ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem