Inkokta päron med citron och svartpeppar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Strösocker

3.0 

dl

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Svartpeppar hel

20.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inkokta päron med citron och svartpeppar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 388

GBR (GI) / port: 13

Recept: 1554 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 316 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker 3.0 dl 73%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%

Svartpeppar hel 20.0 styck Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min + 24 tim )

  1. Riv skal på citron och pressa. Skala päron och kärna ur.

  2. Mät upp ingredienserna till lagen. Koka upp. Lägg ner päronen i den kokande lagen. Låt koka försiktigt tills mjuka, 10-15 minuter.

  3. Fyll på varm och väl rengjord burk. Sätt på lock och ställ kallt i minst ett dygn.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem