
Rödvinskokta päron med kanel och lagerblad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 490

GBR (GI) / port: 12
Recept: 1959 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 26%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Kanelstång 2.0 styck Äts ej
Lagerblad 2.0 blad Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min + 24 tim )
- Riv skal på citron och pressa. Skala päron och kärna ur.
- Mät upp ingredienserna till lagen. Koka upp. Lägg ner päronen i den kokande lagen. Låt koka försiktigt tills de är mjuka, cirka 10-15 minuter.
- Fyll på varm och väl rengjord burk. Sätt på lock och ställ kallt i minst ett dygn.