Chokladpinnar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal kakor: 25

Om småkakor >

 

 

Om skurna kakor >

 

 

Så bakas mördegskakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladpinnar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 459

Kcal / portion: 73

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1816 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 22%

Kolhydrater: 61%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 16 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om småkakor > Äts ej

Om skurna kakor > Äts ej

Så bakas mördegskakor > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Ställ fram smör så att det blir varmt.
  2. Sätt ugnen på 175°C.
  3. Deg: Blanda samman alla ingredienser. Dela degen i delar. Rulla till längder. Lägg på bakpappersklädd plåt. Platta till längderna. Räffla längderna med en gaffel.
  4. Grädda i ugnen i 15-20 minuter.
  5. Ta ut ur ugnen. Skär 1 centimeter breda bitar på snedden innan kakorna svalnat.

Kockens kommentar

Med rumsvarmt smör blir kakorna lite segare och plattare än med kylskåpskallt smör och kyld deg (läs mer > Om mördeg). Se grundrecept.

Alternativ

Mördegskakor grundrecept

Chokladlöv

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem