Gravlaxsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Gravlaxsås färdig

1.0 

dl

Mörkt bröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gravlaxsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 714

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2857 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 563 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Gravlaxsås färdig 1.0 dl 15%

Mörkt bröd 8.0 skivor 28%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Tina frysta ärterna.
  2. Hårdkoka ägg. Dela på mitten och separera gula och vita. Finhacka var för sig.
  3. Halvera cocktailtomater. Ansa salladen. Finhacka huvudssallad och dill. Skär gravlaxen i skivor.
  4. Lägg finstrimlad sallad i botten. Fyll på med ärter, ost, tomater, ägg, dill. Krydda med svartpeppar.
  5. Servera med gravlaxsås och gärna något mörkt kuvertbröd till.

Kockens kommentar

Alternativ

Gör egen gravlaxsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem