Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 714

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2857 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Gravlaxsås färdig 1.0 dl 15%
Mörkt bröd 8.0 skivor 28%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Tina frysta ärterna.
- Hårdkoka ägg. Dela på mitten och separera gula och vita. Finhacka var för sig.
- Halvera cocktailtomater. Ansa salladen. Finhacka huvudssallad och dill. Skär gravlaxen i skivor.
- Lägg finstrimlad sallad i botten. Fyll på med ärter, ost, tomater, ägg, dill. Krydda med svartpeppar.
- Servera med gravlaxsås och gärna något mörkt kuvertbröd till.