Kycklinggryta med senapsgräddsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas höns, kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklinggryta med senapsgräddsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 11%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 411 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas höns, kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Koka potatis.
  2. Skala och hacka vitlök fint. Bryn kyckling i smör i en stekpanna.
  3. Blanda grädde, kycklingfond, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Koka upp.
  4. Lägg i kycklingen. Salta och peppra. Låt koka under lock cirka 10 minuter.
  5. Halvera zucchini på längden och skiva tunt. Sprid zucchinin över kycklingen och låt bli varmt.

Kockens kommentar

 Höns (= höna, tupp, kyckling) får segt kött med ökad ålder. Upp till ett års ålder kan den kokas kort tid (<1 timme). Därefter bör den långkokas och över två års ålder lämpar den sig bäst till buljongkokning. Läs mer > Så kokas höns, kyckling.

Alternativ

Kokt kyckling i dillsås

Dillkykling i sötsur sås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem