Pestomos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pestomos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 365

GBR (GI) / port: 12

Recept: 1460 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 249 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala potatis och koka den mjuk, cirka 20 minuter. Om potatisen delas går det snabbare.
  2. Värm upp mjölk och smält smör.
  3. Häll av vattnet från potatisen och sätt tillbaka kastrullen på plattan.
  4. Mosa potatisen i kastrullen med potatisstöt eller med en gaffel. Tillsätt smör och mjölk till lagom konsistens. Tillsätt pesto. Smaka av med salt och peppar. Rör om regelbundet så att moset inte bränns vid.

Alternativ

Hemlagad klassisk pesto

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem