Rotfruktsfrittata med koriander
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotfruktsfrittata med koriander

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 664

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2654 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 15%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 365 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och tärna rotselleri, kålrot och sötpotatis. Skala och skiva rödlök. Grovhacka koriander.
  3. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och lägg i rotseller, kålrot och sötpotatis. Stek några minuter. Salta och peppra.
  4. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form. Blanda i koriander.
  5. Vispa ihop ägg, grädde och sambal. Häll över rotfrukterna. Grädda i ugnen cirka 20 minuter.

Passar till

Tomat- & avokadosallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem