
Rotfruktsfrittata med koriander
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 664

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2654 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 15%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skala och tärna rotselleri, kålrot och sötpotatis. Skala och skiva rödlök. Grovhacka koriander.
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna och lägg i rotseller, kålrot och sötpotatis. Stek några minuter. Salta och peppra.
- Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form. Blanda i koriander.
- Vispa ihop ägg, grädde och sambal. Häll över rotfrukterna. Grädda i ugnen cirka 20 minuter.