Päronchutney tillbehör till mat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig chutney dl: 7

 

Kockskolan:

 

Om chutney >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Päronchutney tillbehör till mat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 81

GBR (GI) / port: 4

Recept: 568 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 110 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chutney > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Kärna ur och tärna päron. Skala och finhacka päron.
  2. Pressa citron i en tjockbottnad kastrull och tillsätt övriga ingredienser. Koka upp och sänk sedan värmen. Låt sjuda cirka 15 minuter. Rör om emellanåt.

Kockens kommentar

Passar till kött.

Alternativ

Major Grey´s mangochutney

Aprikos- och svartvinbärschutney

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem