Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 311

GBR (GI) / port: 9
Recept: 1244 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 2%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Tvätta, borsta och lättkoka potatis. Låt svalna. Större potatisar delas i mindre bitar.
- Ansa grönsaker och rotfrukter. Lättkoka rotfrukter och bönor (al dente). Låt svalna.
- Skala och skiva lök.
- Blanda och lägg upp. Salta och peppra.
- Blanda olja och vinäger. Häll på. Ställ gärna kallt i ett par timmar före servering.