
Färsk potatissallad med jordgubbar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 81

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 12
Recept: 885 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Koka potatis med lite salt i cirka 20 minuter. Koka inte sönder, känn med sticka. Låt svalna. Halvera.
- Finhacka dill. Grovriv parmesan. Ansa och halvera jordgubbar.
- Blanda ingredienserna i en bunke. Salta lätt. Dra några varv med pepparkvarn över.