Färsk potatissallad med jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om potatissallad >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsk potatissallad med jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 81

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 12

Recept: 885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 273 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om potatissallad > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka potatis med lite salt i cirka 20 minuter. Koka inte sönder, känn med sticka. Låt svalna. Halvera.
  2. Finhacka dill. Grovriv parmesan. Ansa och halvera jordgubbar.
  3. Blanda ingredienserna i en bunke. Salta lätt. Dra några varv med pepparkvarn över.

Alternativ

Potatissallad med citron

Somrig potatissallad

Apelsindoftande potatissallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem