
Rimmad laxboll med rosépeppar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 210

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0
Recept: 856 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 10%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Skär bort skinnet och ta bort ben från laxen. Fintärna laxen och lägg i bunke.
- Krossa rosépepparkornen.
Riv grönt limeskal. - Blanda alla ingredienser i en bunke.
Ställ kallt i minst 10 minuter. - Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Ta ut laxen och gör små bollar.
Lägg bollarna på brödskivorna.