Kokostoppar med ju(v)lig smak
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal toppar: 20

Så tempereras choklad >

 

 

Om småkakor >

 

 

Om klickkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kokostoppar med ju(v)lig smak

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 431

Kcal / portion: 134

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2684 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 28%

Kolhydrater: 36%

Fibrer: 10%

Portionsvikt: 31 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så tempereras choklad > %

Om småkakor > Äts ej

Om klickkakor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Förvärm ugnen på 150°C. Riv apelsinskal.
  2. Deg: Blanda alla ingredienser utom choklad i en bunke. Vispa smeten tills poröst. Lägg över på smord ugnsplåt eller på plåt med bakplåtspapper. Klicka ut smeten med en matsked.
  3. Grädda mitt i ugn i 15 minuter. Ta ut och låt kallna.
  4. Garnera: Smält chokladen försiktigt, helst i vattenbad (läs mer > Så smälts choklad). Doppa kokostopparna i varm choklad eller lägg på en klick halvstelnad choklad. Garnera med kokosflingor eller kokosflarn.

Kockens kommentar

Choklad måste smältas försiktigt på svag värme, inte över 50°C. Allra bäst är att "temperera" chokladen. Se recept via länk nedan. Läs mer > Så tempereras choklad.

Alternativ

Kokostoppar utan julsmak

Temperera choklad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem