Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 234
            Kcal / portion: 58
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 234 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 12%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citrongräs 0.3 styck Äts ej
Ingefära färsk 2.0 cm Äts ej
Sallatsblad 0%
...
![]()
Skapat av
Norsk Fisk
Tillagning (30 min + 24 tim )
- Hacka koriander, chili och citrongräs. Spar några blad koriander till garnering. Skala och skiva ingefära tunt. Blanda i en bunke. Tillsätt ingefära enligt egen smak.
 - Häll lagen från sillen i en kastrull. Koka upp. Häll varm lag i bunken. Låt svalna.
 - Tillsätt löksillen i bunken. Låt stå i kylskåp över natt.
 - Servera sillen på salladsbädd.