Sushisill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Bitar (8st/rulle): 8

 

Kockskolan:

 

Sushi-skolan >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sushisill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 114

Kcal / portion: 98

GBR (GI) / port: 2

Recept: 784 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 5%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 86 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Sushi-skolan > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (45 min + 24 tim )

  1. Häll lagen ur sillburken i en kastrull. Koka upp lagen. Häll över i en bunke.
  2. Mortla/krossa nejlikor och svartpeppar. Häll kryddorna i lagen. Låt lagen svalna. Lägg ner sillbitarna i lagen. Låt stå och dra över natt i kylskåp.
  3. Skala, koka och mosa potatis. Tillsätt smör, risvinäger, salt och peppar. Låt svalna.
  4. Skär morot i tunna stavar. Strimla purjolök.
  5. Platta ut potatisen på noriblad. Lämna en 2 cm bred kant av bladet fritt. Lägg sill, morötter och purjolök som en sträng i mitten. Smeta ut lite pepparrot. Fukta den fria kanten på noribladet. Rulla ihop och skär i 2 cm tjocka skivor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem