Avokadoröra till sallad och dipp
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats dl: 4

 

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Avokadoröra till sallad och dipp

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 216

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 0

Recept: 826 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 22%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 96 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Dela och skeda ur avokado. Skär tomat i mindre bitar.
  2. Lägg avokado och tomat i en mixer. Tillsätt olivolja, sambal oelek och salt. Pressa över citronjuice. Mixa lätt.

Kockens kommentar

Passar till sallad eller som dipp.

Passar till

Citrus- och kycklingsallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem