Röd-vit quinoasallad med parmesan och grön sparris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Citron juice+fruktkött

2.0 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Röd-vit quinoasallad med parmesan och grön sparris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 572

GBR (GI) / port: 11

Recept: 3431 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 5%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 432 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 2.0 styck 3%

Olivolja 0.5 dl 11%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skölj quinoan. Koka den på svag värme under lock i lättsaltat vatten i 15 minuter. Slå av vattnet och låt svalna.
  2. Skär ner sparrisen i mindre bitar. Hetta upp olja i en panna och fräs sparrisen hastigt.
  3. Riv parmesan och blanda med quinoa. Blanda med rucola , sparris och mangold. Pressa över citronjuice. Ringla över olivolja. Blanda. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Passar till all slags mat på samma sätt som ris. Kan även fungera som lättsam ensamrätt varvid portionsmängden bör dubbleras. Fungerar även bra på buffébordet.

PASSAR T.EX. TILL

Citronlax

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem