
Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 285

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1139 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 9%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Balsamvinäger röd } 2.0 msk 3%
Citronmeliss färsk 4.0 stjälkar 0%
Smörpapper Äts ej
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (30 min )
- Skala grapefrukt och apelsin. Dela i klyftor och filea (dra av klyftskinnet). Gröp ur kärnorna ur granatäpple. Plocka citronmelissblad.
- Grovhacka valnötter. Smält socker i stekpanna på medelvärme. Tillsätt valnötter, sedan balsamvinäger. Rör om. Lägg över på smörpapper. Varning för brännskada. Låt svalna.
- Blanda försiktigt alla ingredienser utom citronmeliss. Lägg upp portionsvis och garnera med citronmeliss.