Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 5 dl): 1

Russin

1.0 

dl

Saffran

0.5 

gram

Thaibasilika

3.0 

stjälkar

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 8

Recept: 578 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 12%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 254 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Russin 1.0 dl 30%

Saffran 0.5 gram 0%

Thaibasilika 3.0 stjälkar 0%

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (20 min + 48 tim )

  1. Koka upp lagen och låt svalna.

  2. Riv av basilikabladen. Skär sillen i bitar.

  3. Varva ingredienserna utom basilikan i en glasburk och fyll på med lag. Fyll på med vatten så att sillen täcks med vätska. Lägg basilikan på toppen.

  4. Låt stå och dra i svalt utrymme, helst i två dagar.

Kockens kommentar

Basilika i lagen blir för mosigt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem