Italiensk pastasallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om spiralpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Italiensk pastasallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 519

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2076 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 375 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om spiralpasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och pressa eller finhacka vitlök. Blanda ingredienserna till dressingen.
  3. Häll av kronärtskocksspad. Skär dem i mindre bitar. Strimla salami och skinka. Kärna ur tomater och skär i små bitar. Häll bort spadet från majskornen. Skölj och riv rucola i mindre bitar. Skär mozzarella i bitar.
  4. Spola av pastan i kallt vatten. Låt rinna av. Blanda i en stor skål pasta med dressing och vänd ner övriga ingredinenser. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Varm/ljummen pastasallad fungerar utmärkt som lätt måltid, som förrätt, picknick eller på buffébordet. Om rätten serveras kall, tillsätt i så fall salladen efter det att pastan kallnat.

Alternativ

Pastasallad med mozarella

Pastasallad med bönor och mangold

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem