Inlagd ättiksgurka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

3.0 

krm

Vitpeppar

1.0 

krm

Persilja finhackad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlagd ättiksgurka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 47

Kcal / portion: 73

GBR (GI) / port: 1

Recept: 294 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 155 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 3.0 krm 0%

Vitpeppar 1.0 krm 1%

Persilja finhackad 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Blanda vatten, ättika, salt, socker i en skål.
    Vrid ett antal varv över med pepparkvarn.

  2. Skiva gurkan tunnt, t.ex. med en osthyvel.
    Lägg gurkan i vätskan. Fyll eventuellt på med vatten för att täcka gurkan.

  3. Finhacka rikligt persilja och häll över.

  4. Låt stå minst 1 timme före servering, helst över natt.

Kockens kommentar

Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd). Skiva gurkan, lägg i en skål, salta den och ett fat över med en tyngd på. Fyll på med tidigare lag, fast utan salt.

PASSAR TILL

Klassisk oxbringa

Sjömansbiff

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem