
Panini med brie och salami
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 13
Recept: 2338 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 12%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gurka 12.0 skivor 1%
Tomater 2.0 styck 1%
Smör el. margarin 40.0 gram 12%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Skölj sallatsblad och skiva salami, gurka och tomater.
- Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på smör eller margarin om så önskas.
- Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med salami, tomat, gurka och brieost.
Kockens kommentar
Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.