Panini med kalkon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sallatsblad

4.0 

styck

Färskost naturell slät

50.0 

gram

Rucolasallat

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Panini med kalkon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 643

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2574 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 465 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sallatsblad 4.0 styck 0%

Färskost naturell slät 50.0 gram 5%

Rucolasallat 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Förbered pålägg, skiva kalkon, gurka och tomater.
  2. Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på färskost.
  3. Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med kalkon, tomat, gurka och ananas. Garnera med lite rucolasalat.

Kockens kommentar

Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.

Alternativ

Panini med brie och salami

Panini med leverpastej

Panini med mozzarella

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem