Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 643

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2574 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sallatsblad 4.0 styck 0%
Färskost naturell slät 50.0 gram 5%
Rucolasallat 0%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Förbered pålägg, skiva kalkon, gurka och tomater.
- Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på färskost.
- Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med kalkon, tomat, gurka och ananas. Garnera med lite rucolasalat.
Kockens kommentar
Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.