
Panini med leverpastej och gurka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 496

GBR (GI) / port: 14
Recept: 1983 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 9%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tomater 2.0 styck 2%
Rucolasallat 0%
Smör el. margarin 40.0 gram 15%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Förbered pålägg, skiva leverpastej, gurka och tomater.
- Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på smör eller margarin om så önskas.
- Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med leverpastej, tomat, gurka och toppa med lite rucolablad.
Kockens kommentar
Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.