Panini med leverpastej och gurka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tomater

2.0 

styck

Rucolasallat

 

 

Smör el. margarin

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Panini med leverpastej och gurka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 496

GBR (GI) / port: 14

Recept: 1983 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 9%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 268 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Tomater 2.0 styck 2%

Rucolasallat 0%

Smör el. margarin 40.0 gram 15%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Förbered pålägg, skiva leverpastej, gurka och tomater.
  2. Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på smör eller margarin om så önskas.
  3. Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med leverpastej, tomat, gurka och toppa med lite rucolablad.

Kockens kommentar

Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.

ALTERNATIV

Panini med brie och salami

Panini med kalkon

Panini med mozzarella

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem