Havssnittar (drinktilltugg)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Forellrom (el. löjrom)

30.0 

gram

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Havssnittar (drinktilltugg)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 306

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 2

Recept: 851 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 21%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 70 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 2.0 msk 23%

Forellrom (el. löjrom) 30.0 gram 4%

Gräslök 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme
    tills de fått en gyllenbrun färg.

  2. Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.

  3. Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem