
Havssnittar (drinktilltugg)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 306

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 2
Recept: 851 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 21%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Smör normalsaltat 2.0 msk 23%
Forellrom (el. löjrom) 30.0 gram 4%
Gräslök 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme
tills de fått en gyllenbrun färg. - Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.
- Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist. Servera.