Frasig smördegsinbakad korv ¤
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om inbakning >

 

 

Om smördegar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frasig smördegsinbakad korv ¤

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 327

Kcal / portion: 281

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1124 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 23%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 86 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om inbakning > Äts ej

Om smördegar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Tina smördegsplattorna, men se till att de är kalla och mjuka vid tillagning.
  2. Sätt ugnen på 200°C.
  3. Halvera smördegsplattorna. Rulla in en korv i varje halva.
  4. Sätt in i ugn 15-20 minuter tills smörgen blivit krispigt porös och gyllene.
  5. Servera med senap och ketchup.

Kockens kommentar

Ett enkelt hemlagat alternativ till smördeg är så kallad blixtsmördeg. Det ger luftigt bröd men inte lika frasigt (se dito recept). Läs mer > Om smördegar.

Alternativ

Blixtsmördeg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem