Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 464

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1854 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 8%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (12 min )
- Stek prinskorvarna eller använd tidigare stekta. Skär upp skivor av fläskkorven. Skär upp vörtbröd.
- Koka upp skinkspadet med korvbitarna i. Smaka av med kryddor, eller späd med vatten efter egen smak.
- Servera doppet riktigt varmt. Låt gästerna doppa brödet i spadet med en hålslev. Servera senap till.
Kockens kommentar
Önskas mager soppa: Sätt skinkspadet kallt. På ytan bildas ett vitt stelnat fettlager, som kan tas bort. Förvara skinkspad kallt och använd endast en del av spadet åt gången.