Dopp i grytan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Senap svensk

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dopp i grytan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 464

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1854 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 305 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Senap svensk 0%

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Stek prinskorvarna eller använd tidigare stekta. Skär upp skivor av fläskkorven. Skär upp vörtbröd.

  2. Koka upp skinkspadet med korvbitarna i. Smaka av med kryddor, eller späd med vatten efter egen smak.

  3. Servera doppet riktigt varmt. Låt gästerna doppa brödet i spadet med en hålslev. Servera senap till.

Kockens kommentar

Önskas mager soppa: Sätt skinkspadet kallt. På ytan bildas ett vitt stelnat fettlager, som kan tas bort. Förvara skinkspad kallt och använd endast en del av spadet åt gången.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem